Klikom na sliku pristupite sajtu.

10 stvari koje treba da učinite ako sretnete bivšeg. – InfoGriz
Home / Zabava / 10 stvari koje treba da učinite ako sretnete bivšeg.

10 stvari koje treba da učinite ako sretnete bivšeg.

1. Upotrebite prednju kameru na svom telefonu… kako bi se uverili da nemate ostatke od hrane između zuba i da izgledate bar pristojno.

2. Niste našminkane? Iskoristite ruž iz svoje torbe i namažite ga na obraze kako bi dobili što prirodniju boju (verujemo da ste prebledeli kao duh kad ste ga videli na drugoj strani ulice). Ako ipak niste poneli ruž, zapišite u notes da je on ipak glavni mejkap proizvod za planirane i neplanirane situacije.

3. Ako vaša kosa izgleda raščupano… možete iskoristiti aparat za sušenje ruku u ženskom toaletu kako bi uspeli da sami sebi napravite pristojnu frizuru. Gumica je uvek najbolja prijateljica, a ako ništa nemate pri ruci pomirite se da danas nije vaš dan.

4. Situacije poput ovakve su odličan momenat da shvatite da je potrebno da uvek imate bočicu parfema… pri ruci. Miris je najbolji memorijski okidač. Baš te briga šta on misli, ali neka pozitivna sećanja i emocije mogu da se probude u njemu kada oseti miris vašeg parfema.

5. S obzirom na to da živimo u vremenu društvenih mreža… uzdržite se od pitanja kako mu je bilo na poslednjem putovanju. To će mu stvoriti jasnu sliku da ga pratite na društvenim mrežama i da još uvek nije ispario iz vaših misli. A to ne želite zar ne?

6. Pokušajte da se ne hvalite mnogo svojim novim dečkom… koji je kardiohirurg! Možete samo spomenuti da je na primer doktor (ako pita) i to je sasvim dovoljno da kod njega probudi ljubomoru.

7. Ako ste i dalje sami…, pokušajte da u razgovoru skrenete pažnju sa toga i da u prvi plan istaknete koliko j euzbudljiv vaš život i pozitivne promene koje vas ispunjavaju. Život je uzbudljiv i postavite se kao da niste ni primetili da njega više nema u njemu.

8. Ako je vaš bivši u tom momentu sa novom devojkom… budite ljubazni i udelite joj kompliment da su joj lepe cipele ili torba (znamo da nije lako ovo reći, ali želite da ostanete kul, a ne očajna bivša).

9. Obavezno imajte plan za odlazak… Vi ste trenutno zauzeti i morate da idete na koncert ili na sastanak sa vašim prijateljima i nemate vremena da pričate ni jedan minut više sa njim.

10. Ostanite smireni i nikako ne izgovarajte reči kako bi mogli zajedno da popijete piće! Zato što to definitino ne bi trebali da uradite koliko god da ste u dobrim odnosima.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 6 =