Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ako radite ovih 10 stvari, nije čudno što vas nijedna devojka neće – InfoGriz
Home / Zabava / Ako radite ovih 10 stvari, nije čudno što vas nijedna devojka neće

Ako radite ovih 10 stvari, nije čudno što vas nijedna devojka neće

Iako postoji mnogo načina na koje muškarci mogu da povećaju svoju fizičku privlačnost, postoje određene situacije, osobine i ponašanja kojima definitivno odbijaju žene. Ukoliko ste muškarac, privlačni ste i po nekim kriterijumima uspešni – a ne ide vam s osvajanjem žena, možda pravite jednu od 10 grešaka zbog kojih odmah padate u njihovim očima.

Ako nemate uspeha sa ženama ili sve uprskate već na prvom sastanku, možda će vam pomoći ovaj popis grešaka koje, na sreću, možete izbeći. Preispitajte  svoje šanse i proverite da li možda i vas “krase” ove neprivlačne osobine i ponašanja.

U studiji koju je uradio “Yours Clothing” žene su rangirale muške osobine koje su najgore za vezu.

Ispostavilo se da je galantnost veoma važna jer dame najviše mrze kada im muškarci ostave da plate ceo račun.  Takođe, muškarci moraju da razmisle i o tome da malo dovedu u red tzv. jezik ljubavi jer razgovor o religiji, politici i vremenu samo odlaže glavnu i zabavniju temu.

Istraživanje takođe pokazuje i to da žene vole nezavisne muškarce koji žive sami u svom stanu, tako da su svi koji dele stan sa cimerima ili žive kod roditelja takođe na NE listi.

A ovo je po mišljenju anketiranih žena 10 najneprivlačnijih muških osobina:

1. Kada u restoranu on ostavi njoj da plati ceo račun

2. Potencira razgovor o religiji

3. Odlučuje da je na sastanak izvede u noćni klub

4. Kada je očito da nije uložio ni minimum napora da se spremi za sastanak

5. Ako nameće razgovor o politici

6. Ukoliko želi da idete kući zajedno na kraju večeri

7. Uporno započinje razgovor o vremenu

8. Ako se iz aviona vidi da je proveo veći deo dana spremajući se za sastanak

9. Ukoliko muškarac deli stan ili kuću sa cimerom ili više cimera

10. I dalje živi kod roditelja

Ako želite da znate koji je najsigurniji način da se ona zagreje, jedna druga studija pokazala je da žene više cene jednu drugu stvar koja nema veze sa izgledom.

Zaboravite na sate u teretani i “siks-pek” na stomaku ili na stajanje pred ogledalom celu noć pre sastanka – ispostavilo se da ženama upšte nije bitan izgled muškarca.

Ali – ako kupite sendvič beskućniku ili spasite dete iz nevolje, postoji veća verovatnoća da će devojka biti vaša. Žene vole pažljive i brižne muškarce.

Nedavna studija koju je sproveo žurnal Fonda evolutivne psihologije pokazuje da je altruizam – nesebična briga za druge – najvažnija osobina koju žene traže kod muškarca za ozbiljnu vezu.

(Telegraf.rs)

Advertisement

Leave a Reply