Klikom na sliku pristupite sajtu.

Bore otkrivaju kakva si ličnost i koji zdravstveni problem imaš – InfoGriz
Home / Zabava / Bore otkrivaju kakva si ličnost i koji zdravstveni problem imaš

Bore otkrivaju kakva si ličnost i koji zdravstveni problem imaš

Pogled na nečije lice može otkriti šta se događa unutar bića te osobe. Ne kaže se uzalud da je lice ogledalo duše i kao knjiga koja se lako može pročitati. Na stranicama takve knjige svaka utisnuta bora nešto znači.

Osim što su vidljivi znak starenja, bore mogu odati ličnost i šta je osoba proživela. Odražavaju unutrašnju patnju, iskušenja, a neke ukazuju i na zdravstvene probleme.

Bore ispod oka, tačno u ravni zenice povezane su s tužnim mislima, nezadovoljstvima, nemogućnošću izražavanja vlastitih osećanja. Bore ispod očiju mogu ukazati i na moguće probleme u radu bubrega.

Sitne bore uz spoljne uglove očiju povezane su s glavoboljom i bolovima u očima. Međutim, mogu biti i odraz poigravanja sa suprotnim polom i odricanja od ljubavi. Mogu izražavati i osećaj stida.

Bora od unutrašnje ivice desne obrve do unutrašnjeg ugla oka karakteriše oštrog promatrača, ali i vrlo osećajnu osobu. Može nastati i zbog tegoba u organima za probavu, dugotrajne napetosti i nemira, kao i preterane usresređenosti na određena događanja i osobe.

Istovetna bora s leve strane označava veliku usresređenost na samog sebe i sklonost ka depresiji. Takođe se povezuje s upalom desni zbog oslabljenog imuniteta.

Dve ravne bore koje idu od unutrašnjih ivica obrva prema čelu ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i s napetošću živaca i otežanom sposobnošću donošenja odluka.

Uspravna bora koja kreće od sredine obrva karakteriše osobe koje teško podnose autoritete. One su čvrste i odlučne i uživaju u osećaju moći i lične sposobnosti. Kada ne uspeju da postignu ono što žele, obuzima ih osećaj nemoći.

Ako je bora od sredine obrva vodoravna, znači da je osobi važnija moć od autoriteta. Međutim, želja za pokazivanjem moći se povlači da bi ustupila mesto osećanju unutrašnjeg mira.

Bora sa desne strane lica, koja kreće od početka nosa prema spoljnoj ivici lica, pokazuje snažnu nervnu napetost, uzrokovanu nekim događajima ili osobama. Ovakve osobe često pate od glavobolje i nesanice.

zdravakrava.hr 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =