Home / Zabava / Evo što će se desiti kada napokon upoznate onog pravog!

Evo što će se desiti kada napokon upoznate onog pravog!

Ukratko, to je jedno iskustvo u potpunosti drugačije od svih vaših prijašnjih veza..

1. Svaka veza kroz koju ste do tog trena prošli, odjednom vam se čini trivijalna. Shvaćate da su svi oni putevi kada ste mislili da ste u vezi s pravim zapravo bili potpuna zabluda. Ova vam veza uliva sigurnost, ugodnost i deluje kao prava stvar!

2. Napokon shvaćate što znači biti u vezi s nekim ko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete. Niste to nikada pre osetili i shvaćate koliko je to zapravo divan osećaj. Do sada ste mislili kako frajeri koji zaista čuju i registriraju sve što kažete postoje samo u bajkama.

3. Osećate se samopouzdanije no ikada pre. Čak i kada znate da toga dana izgledate grozno. Uz njega nemate potrebu biti “savršeni” i osjećate se samopouzdano u svakom trenu. On vam i rečima i pogledima govori koliko ste predivni i vi mu zaista i verujete.

4. Ne ustručavate se biti potpuno prirodni i opušteni. Njemu se sviđa baš sve na vama i vezano uz vas, i uz njega nemate potrebu biti nešto što niste.

5. Ne plašite se svađe s njim. Iako se svađate iznimno retko, nikada kada se svađate ne strahujete da će neko učiniti ili reći nešto što će biti kap koja će preliti čašu. Kakva se god nesuglasica našla na vidiku, podrazumeva se da ćete je rešiti i pronaći kompromis.

6. On vas u potpunosti razume. Naravno da on primećuje i vaše mane (a svi ih imamo) i vaše vrline, ali želi vas baš takvu kakva jeste.

7. Želite provoditi vreme s njim. Pa čak i onda kada svako od vas obavlja svoj posao i provođenje zajedničkog vremena se svodi na boravak u istoj prostoriji. U njegovom je društvu sve nekako zabavnije i lakše.

8. Ne pada vam na pamet da ga prevarite, niti vam na pamet pada mogućnost da budete prevareni. To se jednostavno neće dogoditi! Nikada!

Cosmopolitan.hr

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =