Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ima li ljubav rok trajanja? – InfoGriz
Home / Zabava / Ima li ljubav rok trajanja?

Ima li ljubav rok trajanja?

Na početku veze, kada je sve lijepo i funkcioniše, čini nam se da će taj osjećaj zaljubljenosti trajati vječno…Međutim, dokazano je da ljubav ima rok trajanja! Ovo je devet razloga zbog kojih prestajemo voljeti partnera.

Prestanak komunikacije

Konflikti nisu riješeni, potrebe izražene, a pohvale izrečene. Poznato je kako je dobra komunikacija ključ uspješne veze, pa loša komunikacija sigurno može dovesti do njenog kraha.

Uzimanje partnera zdravo za gotovo

Jednostavno je pretpostaviti da je ljubav bezuvjetna, ali ako ne radite na vezi, ako poštovanje i nježnost nestanu, s njima nestaje i ljubav.

Vaša očekivanja nisu ostvarena

U početku veze prilično je lako zadovoljiti partnerove potrebe i želje. No s vremenom, ljudi se više “opuste” i ponašaju se onako kakvi stvarno jesu. Sve se manje trude promijeniti svoje ponašanje kako bi ga uskladili sa željama partnera, naravno, ako partner nema iste želje.

Otkrili ste nešto novo o partneru

“Izdaja” radikalno mijenja način na koji gledate partnera. Kada otkrijete da je on nešto krio od vas, varao vas ili se ponašao nedosljedno u odnosu na sliku koju ste imali o njemu, veza trpi štetu koju nije moguće popraviti.

Ljubomora je preuzela glavnu riječ

Malo ljubomore ne šteti. Sigurno je dobar osjećaj znati da vas partner želi samo za sebe, no kada ljubomora preuzme glavnu riječ, u vašoj vezi više nema mjesta za povjerenje.

Veza nije izgrađena na čvrstim temeljima

Ako je vaša veza loše počela, kretala se prebrzo ili je bila proizvod afere, možda nije dovoljno snažna kako bi izdržala izazove koji donosi vrijeme ili probleme koje ima svaka stvarna veza.

Partneri jednostavno nisu kompatibilni

Kako upoznajete partnera sve bolje – a početna strast se smiruje – možda ćete otkriti da vaši životni stilovi, prioriteti i vrijednosti jednostavno nisu sukladni.

Dosada

Dosada ili iscrpljenost nastupaju kada je veza izgubila žar ili od partnera zahtijeva previše truda, koji oni nisu spremni uložiti.

Nije se nikada ni radilo o ljubavi

Strast i požuda ponekad mogu djelovati kao ljubav, no jednom kada ta faza prođe, veza može postazi prazna i bez sadržaja.

ZENSKIPORTAL.BA

Advertisement

Leave a Reply