Klikom na sliku pristupite sajtu.

Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neverovatne promene! (VIDEO) – InfoGriz
Home / Zdravlje i Ljepota / Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neverovatne promene! (VIDEO)

Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neverovatne promene! (VIDEO)

Testirajte sebe da li možete da izdržite eksperiment i bićete oduševljeni rezultatima.

Poznata američka zagovornica zdravog života Danet Mej objavila je video na portalu Youtube, sa željom da izazove što više ljudi da se priključe njenom eksperimentu.

Reč je o izazovu sa limunom koji traje 28 dana, a donosi odlične rezultate na nekoliko nivoa.

Naime, limun je alkalna namirnica, a zbog tog svojstva ima moć da očisti sve nagomilane toksine iz vašeg organizma. Ako praktikujete ovu naviku svaki dan, vaše telo će praktično stalno biti bez otrova, jer ispijanje ovog napitka svakog jutra rešava problem.

Takođe, ovaj mali ritual može da vam pomogne i da smršate, jer voda sa limunom čisti jetru, koja je zapravo zadužena za razbijanje masnih ćelija. Tako će vaš metabolizam postati brži, tečnost se neće nagomilavati, a vi ćetekonačno imati liniju kojoj težite.

Zbog svega toga, generalno ćete postati zdraviji, a imaćete i više energije i odlično ćete se osećati tokom celog dana!

Sve što treba da uradite jeste da u pola čaše vode iscedite pola limuna i popijete čim ustanete. Dakle, pre bilo kakve hrane i tečnosti i pre bilo koje aktivnostikoju inače praktikujete kad se probudite.

Danet savetuje da, ukoliko ste u mogućnosti, koristite organski limun, jer će on doneti bolje rezultate, a ukoliko ne možete, poslužiće i običan.

Takođe, voda u koju iscedite limun ne sme da bude hladna; Danet je pije toplu, ali prepopručuje se i voda koja je dostigla sobnu temperaturu.

Advertisement

Leave a Reply