Klikom na sliku pristupite sajtu.

NEMA POTREBE DA TRAŽIŠ DALJE: 6 znakova da si pronašla ljubav svog života – InfoGriz
Home / Zabava / NEMA POTREBE DA TRAŽIŠ DALJE: 6 znakova da si pronašla ljubav svog života

NEMA POTREBE DA TRAŽIŠ DALJE: 6 znakova da si pronašla ljubav svog života

Nije dovoljno da vam samo klecnu kolena kad ga vidite ili da ne znate za sebe od zaljubljenosti, ovde govorimo o pravoj ljubavi i osobi sa kojom biste mogli da ostarite.

On donosi nešto dobro u vaš život

Dobar partner donosi nešto dobro u vaš život, čak i ako je to “samo” sreća. To ne mora da bude velika količina novca, skupe stvari ili super moderan automobil. On obogaćuje vaš život na razne načine.

On veruje u vas

Bez obzira na lude ideje koje imate, vaš savršen partner veruje u vas. On vam veruje. On vas podržava. On zaista veruje da možete ostvariti ono što želite i što vam je potrebno. Nema sumnje u njegovom umu.

Zove vas kada vam je to potrebno

On vam veruje i podržava vas, ali takođe vas poziva kada vam je to potrebno. On dovodi u pitanje možda vaše planove, ali ne i vaše sposobnosti. Želi da bude siguran da ste dobro.

Želite iste stvari u životu

Nema ništa loše u tome da imate različite ciljeve u životu, ali postoji razlika između različitih ciljeva i različitih želja. Ako želite da putujete, a vaš partner želi da ostane kod kuće i zasnuje porodicu, to su različiti interesi. Jedni druge ne bi trebalo da se ometate. Ako ne funkcioniše, jednostavno ne funkcioniše.

Volite jedno drugo

Bez ljubavi, imali biste samo cimera koji vas podržava.

Izvor: Besno pile

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 7 =