Klikom na sliku pristupite sajtu.

ON IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 400, DIPLOMIRAO JE S 11 GODINA, A EVO ČIME SE DANAS BAVI! – InfoGriz
Home / Zabava / ON IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 400, DIPLOMIRAO JE S 11 GODINA, A EVO ČIME SE DANAS BAVI!

ON IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 400, DIPLOMIRAO JE S 11 GODINA, A EVO ČIME SE DANAS BAVI!

Adragon de Mello diplomirao je na Sveučilištu u Kaliforniji s 11 godina, ima ‘projicirani’ kvocijent inteligencije 400 i plan njegovog oca je bio da dobije Nobelovu nagradu do svog 16. rođendana, piše Telegraf.

Svom ocu može zahvaliti, ili ga kriviti, za svoj uspjeh i ambicije. Agustin Eastwood De Mello, Adragonov otac, opsesivno je pristiskao svog sina kako bi uspio u svojoj namjeri.

On je, kao i većina očeva, u svom sinu vidio čistog genija. I to tolikog da je tvrdio da ima IQ 400, što bi značilo da je najnajnajpametniji čovjek koji je ikada živio.

“Snovi o kojima ljudi slušaju, o dobijanju Nobelove nagrade i doktoratu, uglavnom su od mog oca. Te stvari meni nisu bile bitne”, rekao je Adragon u jednom razgovoru za televiziju CBS.

S 11 godina je završio računalnu matematiku i godinama je bio najmlađi čovjek koji je završio fakultet u povijesti SAD-a. Adragon je znao cijeli alfabet s 2 godine, a do treće je naučio čitati i pisati.

Njegovi roditelji su se razveli 1988. godine i nakon kratkog razdoblja boravka u udomiteljskoj obitelji, živio je s majkom, Cathy Gunn. Iako je završio fakultet, kasnije je upisao srednju školu pod drugim imenom. Kaže da se tada osjećao ugodno jer nitko nije znao tko je.

Nakon što mu je otac preminuo od raka mjehura, Adragon se zaposlio u poznatoj tvrtki za opremanje kuća i stanova, The Home Depot kao procjenitelj za komercijalno slikarstvo.

Izvor: telegraf.rs

Advertisement

Leave a Reply