Klikom na sliku pristupite sajtu.

Osamnaest najromantičnijih izjava ljubavi na velikom platnu – InfoGriz
Home / Zabava / Osamnaest najromantičnijih izjava ljubavi na velikom platnu

Osamnaest najromantičnijih izjava ljubavi na velikom platnu

Donosimo vam 18 divnih izjava ljubavi iz omiljenih filmova koje će vas inspirisati i ohrabriti da verujete u ljubav. Jer ona postoji i van ovih divnih ljubavnih scena!

Kada je Hari sreo Sali

Volim kada ti je hladno iako je 22 stepeni! Volim i to što ti treba sat i po vremena da naručiš sendvič! Volim te te voje bore iznad nosa dok me gledaš kao da sam lud. Volim kada nakon dana provedenog sa tobom osećam tvoj parfem na svojoj odeći! I volim što si poslednja osoba sa kojom želim da razgovaram pre spavanja! I to nije samo zato što sam usamljen i zato što je novogodišnje veče! I došao sam ovde večeras zato što sam shvatio da kada ukapiraš da želiš da provedeš sa nekim ceo život, želiš da to i počne što je pre moguće”. – Hari (Bili Kristal) i Sali (Meg Rajan).

Ja u ljubav verujem

“Ja sam samo devojka koja stoji ispred momka i pita ga da je voli”. Ana (Džulija Roberts) i Vilijan (Hju Grant).

Ustvari ljubav

“Za mene, ti si savršena”. Mark (Endru Linkoln) i Džulijet (Kjara Najtli)

Dankinja

“Volim te zato što si jedina osoba koja ima smisla i me je učinila mogućom”. Lili (Ed Redmejn) i Gerda (Alisija Vikander).

Šetnja za pamćenje

“Uvek će mi nedostajati. Ali naša ljubav je kao vetar. Ne mogu da vidim, ali mogu da osetim”. – Landon (Šejn Vest) o Džejmi (Mendi Mur).

Mulen Ruž

“Najvažnija stvar koju ćeš ikada naučiti je da jednostavno voliš i budeš voljen. “Kristijan (Ijan Merkgregor) i Satin (Nikol Kidman)

Divan život

“Želiš mesec? Samo reci i baciću laso i spustiću ga”. Džordž (Džimi Stjuart) i Meri (Dona Rid).

Beležnica

“Ja sam kao i svaki drugi muškarac, čovek sa jednostavnim željama i razmišljanjem koji živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio neki spomenik i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živela na zemlji koju sam voleo svim srcem, a to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život.“ Noa (Rajan gosling) i Ali (Rejčel Mekadams).

Titanik

“Rouz, taj tiket je bilo nešto najbolje što mi se desilo u životu zato što mi je doneo Tebe. I zahvalan sam za to Rouz, zahvalan sam! Moraš da mi obećaš da ćeš preživeti. Da se nećeš predati šta god da se desi i koliko god je situacija beznadežna. Obećaj mi sada Rouz i ispuni obećanje!”- Džek (Leonardo Dikaprio) i Rouz (Kejt Vinslet).

U dobru i u zlu

“Volim te. Znao sam to čim sam te sreo i izvini što mi trebalo toliko da ti kažem”. Pet (Bredli Kuper) i Tifani (Dženifer Lorens).

Gospodar prstenova: Družina prstena

“Radije bih provela jedan život s tobom, nego da živim nekoliko vekova sama! ”. Arvin (Liv Tajler) i Argon (Vigo Mortensen).

Gordost i predrasude

“Začarali ste moje telo i dušu u volim vas, volim vas, volim vas! Ne želim više nikada da se razdvajam od vas!. Gospodin Darsi (Metju Mek Fajden) i Elizabet (Kjara Najtli).

Sumrak: Praskozorje

“Sa tobom mi ni večnost neće biti dovoljna.” Edvard (Robert Patinson) i Bela (Kristen Stjuart).

Odbegla mlada

„Garantujem ti da ćemo imati teških trenutaka. Takođe ti garantujem da će pre ili kasnije jedan od nas želeti da pobegne. Ali isto tako ti znam da ću žaliti do kraja života ako te ne pitam da budeš moja. Zato jer duboko u srcu znam da si ti ona prava za mene.“

Kapetan Kuka

„Znaš ono mesto između snova i realnosti gde još uvek sanjaš? Tamo ću te uvek voleti, tamo ću te uvek čekati.“

Upoznajte Joe Blacka

„Ljubav je strast. Opsesija. Neko bez koga ne možeš živjti. Neko zbog koga ti se vrti tlo pod nogama. Pronađi nekoga koga ćeš ludo voljeti, i ko će isto tako voleti tebe. Slušaj svoje srce. Život bez toga nema smisla. Putovati kroz život bez prave ljubavi je kao da uopšte nisi ni živela. Moraš pokušati, jer ako ne pokušaš, onda nikad nisi živela.“

10 razloga zašto te mrzim

„Mrzim način na koji razgovaraš sa mnom, i tu tvoju frizuru. Mrzim tvoje cipele, i način na koji mi čitaš misli. Mrzim što si uvek u pravu. Mrzim što me zamejavaš, ali rasplačeš. Mrzim što nisi sad kraj mene i što me nisi pozvao. Ali najviše mrzim to što te ne mrzim. Baš ni malo, ni trunčicu.“

Dobri Vil Hanting

„Pravi gubitak možeš osetiti samo kada nekoga voliš više nego što voliš sebe.“

Advertisement

Leave a Reply