Klikom na sliku pristupite sajtu.

Otkrijte šta dužina palca otkriva o vašem ljubavnom životu – InfoGriz
Home / Zabava / Otkrijte šta dužina palca otkriva o vašem ljubavnom životu

Otkrijte šta dužina palca otkriva o vašem ljubavnom životu

Palac, preciznije dužina palca, prema nekim verovanjima, određuje naš ljubavni život.

Palac smo podelili na dva dela, odnosno polovine (prva polovina je ona na kojoj je nokat) koje spaja zglob palca. Kako biste saznali kakvi ste u ljubavi i sami sebe malo bolje upoznali, pogledajte u kakvom su vam odnosu delovi ovog prsta.

Prva polovina palca duža je od druge polovine palca

Verna ste i strastvena osoba. Kada se zaljubite, zaljubite se preko ušiju pa čak postanete i malo opsednuti voljenom osobom. Može vam se dogoditi i da zanemarite druge aspekte života, poput posla ili fakulteta. Ako vam voljena osoba ne odgovori brzo na poruku ili ako vas ne zove dovoljno često, nećete sedeti prekštenih ruku nego ćete ga vi opet nazvati ili mu poslati poruku. To je zato jer kada volite, volite svim srcem i predajete se u potpunosti pa isto očekujete i od partnera. Pazite samo da voljenu osobu ne prestrašite i ne oterate svojim ponašanjem.

Prva i druga polovina palca iste su dužine

Sve u životu volite da isplanirate i sprovedete u delo na svoj način, zbog čega uspešno stižete do ciljeva koje ste sebi postavili. U svakoj situaciji uspevate da ostanete smireni i staloženi, pa tako i u ljubavi. Nikada ne gubite glavu i uvek razumno možete sagledati partnerove osećaje. Nećete sebi dozvoliti da vam osećaji nadjačaju razum i da vas emocije ponesu. Zbog vaše smirenosti i razumnosti u vezi volite da sve ide polako kako biste bili sigurni da ste dobro izabrali.

Druga polovina palca duža je od prve polovine palca

Ljudi oko vas smatraju vas pouzdanom osobom kojoj mogu da veruju. Obdareni ste dobrom veštinom opažanja. Uvek dobro i pažljivo promišljate o svemu i nikada ne srljate, već više volite da idete polako. I kada je o ljubavi reč, ponašate se isto tako. Čak i kada vam se čini da ste se ‘zatreskali’ u nekoga nećete nikuda srljati već ćete pokušati da obuzdate svoja osećanja. Možda bi trebalo da se malo više opustite i prepustiti kako ne biste propustili ljubav života i priliku za dugotrajnom srećom.

Izvor: http://www.lepotaizdravlje.rs

Advertisement

Leave a Reply