Klikom na sliku pristupite sajtu.

Pomoću OVE KAFE, skinuo je čak 40 kilograma: Evo kako možete i vi da je napravite – InfoGriz
Home / Zdravlje i Ljepota / Pomoću OVE KAFE, skinuo je čak 40 kilograma: Evo kako možete i vi da je napravite

Pomoću OVE KAFE, skinuo je čak 40 kilograma: Evo kako možete i vi da je napravite

Ako želite da smršate, mnogi nutricionisti će vam savetovati da izbegavate kafu ili bar onu sa mlekom. Mnogima je ova odluka pala teško, sve dok se nije pojavio biznismen Dejv Asprej sa svojim napitkom i zapalio čitav svet.

Ovaj napitak je plasirao biznismen Dejv Asprej i za tren oka zapalio svet. Nazvao ga je “Buletproof” kafa. Iako je miks veoma kaloričan, on navodno čini čuda u skidanju kilograma. Asprej tvrdi da je uz njega smršao 40 kilograma.

Šolja ove kafe sadrži od 200 do 500 kalorija i 45 do 65 odsto grama nezasićenih masti. Služi kao zamena za obrok, i posle njega nećete biti gladni naredna tri sata. Takođe produžava efekat kofeina, pa će vas jedna šoljica ove kafe držati budnim čak do 6 sati, a nema ni naglog pada energije kada kofein iščezne.

Originalna verzija ovog napitka je napravljena od zrna kafe sa manje toksina, neslanog putera dobijenog od krave koja se hrani isključivo travom, i od kokosovog ulja. Ne očajavajte što je prosto nemoguće naći ove sastojke kod nas (naše krave jedu i žitarice, a taj puter navodno nije adekvatan), postoje i druge kombinacije.

Od raznih verzija, ova je možda najukusnija, a lako ćete naći sastojke.

Potrebno vam je:

1 kašičica nes kafe
½ kašičice kakaoa ili par kapi arome vanile
1 dl bademovog mleka
1 dl prokuvane vode
1 kašičica organskog kokosovog ulja

Postupak:

U šolju sipajte nes i kakao i dodajte vrelu vodu. Umutite mikserom za nes kafu, a zatim dodajte toplo bademovo mleko. Na kraju sipajte jednu kašičicu kokosovog ulja.

Zapamtite, ovo je zamena za obrok. Ukoliko pijete ovaj napitak i uz njega jedete normalno, veoma brzo ćete primetiti da dobijate na težini. Tako da je ovo ustvari dvostruki učinak, za one koji žele da izgube neki kilogram, kao i za one koji žele da se ugoje – pomaže pri mršavljenju (ako se uzima kao zamena za obrok) ili pri gojenju (ako se pije uz obrok).

Izvor: Srbijadanas.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 2 =