Klikom na sliku pristupite sajtu.

Provereni metod da vratite bivšu ljubav opet u svoj život. – InfoGriz
Home / Zabava / Provereni metod da vratite bivšu ljubav opet u svoj život.

Provereni metod da vratite bivšu ljubav opet u svoj život.

Dajte malo vremena i sebi i njemu i pročitajte sledeće savete!

Povratak bivšem dečku nije nešto što uvek preporučujemo, ali ako ste čvrsto odlučile i shvatile da on jeste vredan dalje borbe, probajte uz pomoć sledećih saveta!

Dajte mu vremena

Iako vam je strpljenje verovatno pri kraju i savet “Dajte mu malo vremena” zvuči najgori koji ste dobili, iskustva su pokazala da vašem voljenom upravo ovo i treba! Ukoliko ste tek nedavno raskinuli, pustite ga da diše i razmisli koliko mu zapravo falite! Uostalom kako će uopšte shvatiti da je raskid greška i da mu mnogo nedostajete ako mu budete stalno dostpune!

Radite na sebi (možda problem i jeste u vama)

Ukoliko želite da ga vratite zar nije bolje da ga pametnije je da ga vratite novoj, boljoj verziji sebe… Radite na sebi, krenite na kurseve, pročitajte knjige za koje ranije niste imale vremena. Razni psihološki naslovi ili motivacione knjige vas mogu spasiti depresije i biti odlična potpora u teškim trenucima! Umesto što ćete previše vremena trošite na razmišljanje o gospodinu bivšem, počnite da razmišljate o sebi.

Razmislite da li vam je zaista potreban

Da li stvarno kompatibilni i da li uopšte ima smisla da mu se vraćaš? Dok su stvari još uvek sveže i dok ti je srce slomljeno u hiljadu delove jedino što želiš je da ga ponovo zaceli. U tim trenucima nemoj donositi odluke. Hladne glave razmisli da li je on zaista dobar izbor.

Preuzmite inicijativu

Ako misliš da će on čitati vaše znakove, postove na fejsbuku ili tumačiti vaše fotografije i na osnovu toga shvatiti da ga želite natrag, varate se. Ukoliko ste zaista zaključile da ne možete i ne želite bez njega, recite mu to! Ne čekajte na njegov prvi korak, već ga same napravite!

Izvor: Cosmopolitan.rs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =