Klikom na sliku pristupite sajtu.

Razmazi me ljubavlju, a ne svojim parama – InfoGriz
Home / Zabava / Razmazi me ljubavlju, a ne svojim parama

Razmazi me ljubavlju, a ne svojim parama

Ako ćeš me razmaziti, onda me razmazi svojom ljubavlju. Utopi me u poljupcima i zagrljajima, uhvati me za ruku dok šetamo među ljudima, zastani na trenutak samo da bi mi usnama dodirnuo obraz.

Kada smo usred prepirke, prestani vikati i privuci moje tijelo uz sebe, stisni me dok se ne prestanem boriti i poljupcem se ispričaj mojim tvrdoglavim usnama.

Ako je kasna noć, a ti se probudiš, uzmi me u naručje. Ako plačem, natjeraj me da se trljamo nosevima dok se ne počnem smijati i zaboravim kakav je osjećaj biti tužna. Ako je rano ujutro i moje su oči jedva otvorene, odmakni mi kosu s lica i polegni mi umornu glavu na tvoje rame da se odmori.

Vidiš, ne treba mi puno – ruka koju ću držati, srce koje ću čuvati, um od kojeg ću učiti, tijelo koje ću stisnuti i sjećanja koja ću dijeliti. Ne treba mi puno da me razmaziš.

I zato te molim, razmazi me ljubavlju, a ne tvojim novcem.

Ne trebaju mi ekstravagantna putovanja ili skupocjen nakit. Ne trebam automobile, skupe restorane ili najnovije tehnološke igračke. Ne trebam materijalne stvari i skupe poklone da bih se osjećala voljenom.

Te stvari su baš samo to – stvari – i one me nikad neće moći usrećiti kao ti koji mi poklanjaš svoje srce, a moje sigurno čuvaš u svojim dlanovima.

Razmazi me svojom ljubavlju. Vodi me na najjednostavnije avanture, one koje ništa ne koštaju, ali me nauči o tome tko si. Odvedi me na svoje omiljeno mjesto za piknik, na tvoje brdo s kojeg se najljepše vide zvijezde, u park gdje si se igrao kao dijete. Kupi mi najdraži slatkiš, samo da bi mi pokazao da su ti te male stvari bitne. Piši mi male ljubavne poruke, samo da me podsjetiš da razmišljaš o meni.

Slušaj što ti pričam, skuhaj mi najdraže jelo nakon što sam imala težak dan, nasmij me kad mi osmijeh djeluje umorno. Vidiš, stvar je u tome da želim stvari koje novac ne može kupiti – tvoju pažnju, strpljenje, privrženost, vjernost i radost.

Želim da mi daješ stvari koje nemaju etiketu s cijenom, stvari koje otkrivaju tvoje srce umjesto toga što je u tvom novčaniku.

Poljubi me. Pričaj sa mnom. Stvaraj sjećanja sa mnom.

Želim stvari koje ću pamtiti – ne fizičke stvari, nego trenutke. Želim smijeh koji je zauvijek utkan u mojoj glavi. želim sjećanja koja mogu uslikati, uhvatiti mjesta na kojima smo bili i razgovore koje smo vodili. Želim pamiti tko smo mi, ne zbog neke materijalne stvari koju nosim samo da bih je pokazala, nego zato što sjećanja plutaju oko nas, a mi uvijek stvaramo nova.

Budi dobar prema meni i poštuj me, pokaži mi da sam ti važna i poklanjaj mi svoju pažnju i vrijeme.

Ne trebam tvoje kreditne kartice, trebam tvoje srce.

I želim ti pokloniti svoje.

zdravaisretna.hr

Advertisement

Leave a Reply