Klikom na sliku pristupite sajtu.

Šokantna ispovest: “Cijelo selo zna, stid me je, ali udala sam se za svekra zbog…” – InfoGriz
Home / Ispovijesti i SMS / Šokantna ispovest: “Cijelo selo zna, stid me je, ali udala sam se za svekra zbog…”

Šokantna ispovest: “Cijelo selo zna, stid me je, ali udala sam se za svekra zbog…”

Muž bez posla, ja bez posla. Živimo od svekrove penzije. Sjeli smo da se dogovorimo, ja ću brinuti o njemu dok ne umre, drugo se ništa nije promijenilo – ispričala je postiđeno za medije u Srbiji M. M. (43).

Ona se razvela se od muža i po dogovoru se udala za svekra (72) ne bi li naslijedila penziju od 800 eura. Ovakvih slučajeva je sve više u Srbiji, a građani im pribjegavaju da bi obezbjedili finansijsku stabilnost.

Po zakonu nijedan matičar ne bi trebalo da odobri ovakav brak bez prethodne dozvole suda, ali praksa je često drugačija.

M. M. se razvela od muža kada se vratio iz inostranstva, jer nije uspio da pronađe sezonski posao. Tada se preudala za svekra. Kako su djeca rasla, ona je svom bivšem mužu postala maćeha, morali su da smisle nešto kako inostrana penzija ne bi propala.

Ona je postiđena povodom svega, i sramota je jer cijelo selo zna za ono što je učinila. No, ne smatra da je uradila nemoralan čin, već se izborila za sopstvenu egzistenciju:

– Između mene i svekra se ništa nije dogodilo, spavam sa mužem u istoj sobi, funkcionišemo kao par, a po selu se samo nagađa da li je nešto još bilo. Što da propadne penzija koja nije mala, a ni muž ni ja ne radimo – zaključuje priču Nišlijka.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =