Klikom na sliku pristupite sajtu.

Šta se stvarno zbiva kad umremo: Ispovest devojke koja se vratila iz mrtvih! – InfoGriz
Home / Misterije / Šta se stvarno zbiva kad umremo: Ispovest devojke koja se vratila iz mrtvih!

Šta se stvarno zbiva kad umremo: Ispovest devojke koja se vratila iz mrtvih!

Smrt nije toliko strašna jer je duša večna. Vi ćete nastaviti dalje u svakom slučaju.

Aste se ikada pitali kakav je zagrobni život, ovo je savršena prilika da to i saznate!

U momentu smrti, neka čudna energija isisava vašu dušu i nosi je na drugi svet. Nema veze na koju stranu gledate, svuda je svetlo. Iako više nemate svoje telo, imate osećaj kao da je ono tu i da mu ništa ne fali. Odjednom znate sve one stvari koje niste znali dok ste bili živi. Atmosfera je ispunjena umirujućim šapatima, gomila jedva čujnih glasova kao da peva samo za vas. U pozadini se čuje muzika sanjive violine, violončela, flaute i harfe.

Zraci svetlosti kao da vas razumeju. Viša bića će vas pozdraviti i pomoći vam da se suočite sa novonastalom situacijom. Od ovih bića ćete dobiti bezuslovnu ljubav! A onda, kao da je neko pristisnuo dugme i pustio vam vaš život umesto filma. Možete pogledati bilo koji deo vašeg života, od rođenja pa do smrti, kao da imate daljinski upravljač.

Sada možete saznati šta bi se desilo sa vama i kakav bi vam život bio u slučaju da ste doneli drugačije odluke. Sudnji dan ne postoji. Kada vidite svoj život, prihvatićete sami sebe i sve što ste uradili.

Možete izabrati novo telo sačinjeno od koncentrisane svetlosti. Kakvo god telo da izaberete, nećete biti nezadovoljni njime. Nećete imati nikakve probleme jer ste sačinjeni od svetlosti. Blaženstvo i mudrost isijava iz vašeg srca. Zračite ljubavlju!

Upoznaćete vašeg duhovnog vodiča, iako ga nikada niste upoznali na Zemlji, vi ste srodne duše. Ponovo ćete se ujediniti sa vašom porodicom i prijateljima. Čak i sa vašim ljubimcima. Smrt nije toliko strašna jer je duša večna. Vi ćete nastaviti dalje u svakom slučaju!

Izvor: fokuzz.com

Advertisement

Leave a Reply