Klikom na sliku pristupite sajtu.

Tinejdžeri, evo kako da SMUVATE dobru ribu na Fejbuku – savet broj 2 – InfoGriz
Home / Zabava / Tinejdžeri, evo kako da SMUVATE dobru ribu na Fejbuku – savet broj 2

Tinejdžeri, evo kako da SMUVATE dobru ribu na Fejbuku – savet broj 2

Najveće interesovanje tinejdžera u Srbiji, pa i celom svetu, privlače društvene mreže. Naravno, flertovanje i dopisivanje su neizostavni deo Fejsbuka. Mi smo uz pomoć ankete došli da nekoliko proverenih saveta, koji će vam mnogo pomoći ako želite da privučete pažnju simpatije prilikom kuckanja u privatnim porukama na Fejsu:

1) Budite uljudni – nijedna devojka ne voli grubost prilikom prvog susreta, bilo da je oči u oči ili na društvenoj mreži. Možete pokazati da ste pravi muškarac i bez primedbi tipa “imaš dobre s*se!”

2) Budite zanimljivi – devojke vole momke koji su puni energije i duha. Suptilno kroz dopisivanje provucite da, recimo, vozite skejtbord, znate sve o njenom omiljenom pevaču/pevačici, pratite njenu omiljenu seriju…

3) Budite duhoviti – nasmejte devojku, to odmah znači 100 poena za vas! Humor otopljava i najhladnije srce. Našalite se i na sopstveni račun, da pokažete da niste uobraženi.

4) Budite dobar slušalac (čitalac) – niko ne voli ljude koji gledaju druge sa visine i opsednuti su sobom (sindrom: ja sam najbolji!) Kada se dopisujete, pitajte devojku šta voli, šta očekuje od života, šta je zanima… slušajte je i manje vi “pričajte”.

5) Budite direktni – ako ste primetili da devojka pozitivno reaguje na vas, nemojte glumiti da ste započeli prepisku samo radi ubijanja vremena, to opet znači uobraženost. Dajte joj do znanja da vam se sviđa i sačekajte njenu reakciju. Jer, svi znamo – na kraju su one te koje odlučuju i biraju.

srbijadanas.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =