Klikom na sliku pristupite sajtu.

Trideset godina kasnije: Kako danas izgleda Marija iz Ludih godina – InfoGriz
Home / Zabava / Trideset godina kasnije: Kako danas izgleda Marija iz Ludih godina

Trideset godina kasnije: Kako danas izgleda Marija iz Ludih godina

Glumica Rialda Kadrić Šebek gostovala je u emisiji “150 minuta“ i to je prvi intervju koji je dala televiziji u posljednjih 30 godina! Lepa Bobina Marija otkrila je nekoliko zanimljivih podataka o filmu “Lude godine“ koji je prerastao u najomiljeniji serijal u Srba. O Gidri, Marku Todoroviću, o Beogradu…

Rialda je pričala sa velikim sentimentom o prvom poljupcu koji se odigrao pred kamerama, ali najšokantniji podatak koji je iznijela vezan je za njene godine u filmu “Lude godine“. Rialda je ispričala gdje su je odvele godine poslije “Žikine dinastije“ i zbog čega je nije bilo u medijima tri decenije.

marija-zikina-dinastija-30

Prvo je otišla za London, a kasnije je otputovala za Ameriku.

– Imala sam sreću da su mi tada sa RTS-a ponudili da radim nešto lijepo. Da pišem kolumnu o Londonu, i da radim radio emisiju. To mi je pomoglo da podnesem odlazak iz Srbije. Uživala sam u tome. Nakon toga je izbio rat, i ja sam se u svemu tome zadesila kao reporter, izvještač. Tada sam počela da radim honorarno za BBC. Morala sam da platim račune i da se izdržavam – rekla je Rialda.

– Nisam ostala u kontaktu sa Vladimirom Petrovićem, kao ni sa ostalim kolegama iz filma. Čula sam da nažalost neki više nisu sa nama. To su ljudi koji su mi poklonili svoje vrijeme, i naučili me o životu – rekla je ona.

Rialda Kadrić otkrila je da se prvi put u životu poljubila na filmu, i to kada je imala trinaest godina.

– Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živjeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svijetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: “To je jedna dobra, popularna ženska“. Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac.

(Pulsonline.rs)

Advertisement

Leave a Reply