Klikom na sliku pristupite sajtu.

Zašto je dobro biti žena – InfoGriz
Home / Zabava / Zašto je dobro biti žena

Zašto je dobro biti žena

Sledeći put kad u vreme najžešćeg PMS-a, depiliranja nausnice ili čekanja u redu za toalet krenete očajavati što se niste rodili kao muško, setite se ovih razloga zbog kojih je apsolutno divno biti cura!

1. Majčinstvo. Možda još niste spremni za tu veliku i važnu životnu ulogu, ali jednog ćete dana verovatno biti presretni što vam je Majka priroda dala mogućnost da donesete novi život na svet i osetite tog malog “vanzemaljca” kako pliva po vašem stomaku.

2. Moda. Sve te divne haljine, suknje, hlače, kombinezoni, sakoi, jaknice, košulje, korzeti, štikle, balerinke i ostali komadi fenomenalne odeće i obuće u kojima možete uživati ako ste žensko. Okej, ili Bruce, pardon, Caitlyn Jenner.

3. Crveni ruž. Ne postoji tako loš dan, blijed ten ili nisko samopouzdanje koje ne može popraviti malo jarkocrvene boje na vašim usnicama.

4. Grudi. Jer su lepe (bile male ili velike). Jer imaju moć nad muškarcima. Jer su multifuncionalne. Jer su izvor hrane. Jer tako dobro izgledaju u lepom čipkanom grudnjaku!

5. Imunitet. Nije ni čudo da se muškarci ponašaju kao cendrave male bebe kad su bolesni. Istraživanja su pokazala da žene zahvaljujući estrogenu imaju jači imuno sistem od muškaraca, pa su otpornije na viruse i bakterije.

6. Dužina života. Duže živimo. Od svih stanovnika naše planete koji su stariji od sto godina, čak 85 posto čine – žene! U proseku živimo deset godina duže nego muškarci.

7. Multitasking. U stanju smo paralelno, i to veoma uspešno, raditi više stvari odjednom, za razliku od muškaraca koji se pogube kad se pred njih stavi više od jednog zadatka.

8. Ryan Gosling. Možete imati Ryana Goslinga za dečka. Okej, ako ste cura i ako se zovete Eva Mendez.

9. Kosa. Jer će vrlo verovatno biti na istom mestu i kad budete imali četrdeset. Jer nikad nećete morati furati “Trumpicu” i čuvati se jakog vetra.

10. Plakanje. Ženama je dopušteno u svim prilikama. Frajeri se uvek moraju praviti da su snažni i cool. Ili otići u toalet da ih niko ne vidi.

Cosmopolitan.hr

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =