Klikom na sliku pristupite sajtu.

Zbog čega muškarci imaju potrebu za drugom? – InfoGriz
Home / Zabava / Zbog čega muškarci imaju potrebu za drugom?

Zbog čega muškarci imaju potrebu za drugom?

Da ostavimo sa strane priče kako ljudska vrsta nije predodređena na monogamiju i da flert nije prevara, vrlo često nalazimo dokaze za mušku prevaru.

Pritom ne mislimo samo na intimni odnos kao jedini način na koji nas muški pol može prevariti. Šta je sa flertovima, dopisivanjima, mislima, eventualnim izlascima, frazama Ona mi je samo drugarica?

Možda deluje smešno kada kažemo da je fizička prevara najmanje bolna. Možda partner uspeva da fizički bude veran, a psihički vara mesecima ili godinama.

Kako sprečiti psihičku prevaru? Nažalost, verovatno je nemoguće, jer ne postoji način da kontrolišemo nečije misli ili želje? Da li treba izaći iz veze, ako počemo da maštamo o drugoj osobi? Odgovor bi verovatno bio DA, ali realne situacije nam pokazuju drugačiju situaciju.

Veze ponekad opstaju, iako partner mesecima vodi paralelenu vezu kako u glavi tako i na javi. Jednu osobu voli, druga ga privlači, a sa trećom ima odličnu komunikaciju! Pitanje je: Da li možemo da pronađemo jednu osobu za sve i zaštitimo se prevare?

Ima li ljubav rok trajanja? Nakon nekoliko godina nije retkost da jedan od partnera zatraži nešto drugačije jer je navika učinila svoje. Konkretno ovde su momci na tapetu jer su po prirodi neverniji i mnogo teže se vezuju. Kakva je to idealna žena kojoj će zauvek da budu verni? Odgovor verovatno nemaju ni oni sami, ali činjenica je da samo retki izuzeci se mogu pohvaliti da su pronašli devojku za ceo život i da ih ostale ne zanimaju.

Ključ je verovatno u psihi.

– Život je previše kratak i ukoliko pronađeš osobu koja ti odgovara u 70% stvari, trudiš se da je sačuvaš i voliš svakim danom sve više – ovo je bio odgovor jednog divnog momka koji planira da zaprosi svoju devojku. Iskušenja su to da provociraju i pokušaju da zamute misli i razum, ali samo osobe , tj muškarci koji znaju šta hoće i misle na svoju partnerku naučiće kako da odole svemu.

Nemojte da vas zavaraju priče, jer pravi muškarac koji zaista voli svoju lepšu polovinu, ne vara i nema potrebe za drugom kakva god da mu je priroda. Ukoliko zna da je ona vredna njegove ljubavi, sačuvaće svu ljubav, strast i požudu samo za nju.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Advertisement

Leave a Reply