Klikom na sliku pristupite sajtu.

Savršeni muškarci širom planete (FOTOGRAFIJA), sačekajte tek da vidite OVOGA – InfoGriz
Home / Zabava / Savršeni muškarci širom planete (FOTOGRAFIJA), sačekajte tek da vidite OVOGA

Savršeni muškarci širom planete (FOTOGRAFIJA), sačekajte tek da vidite OVOGA

Cilj ovog zanimljivog eksperimenta je da se pokrene prava revolucija povodom nerealnih očekivanja i od muškaraca i od žena

Njujorški fotograf je svoj autoportret poslao na 19 imejl adresa širom sveta, i zatražio je od grafičkih dizajnera da gafotošopom srede tako da izgleda savršeno po standardima te zemlje.Ovaj zanimljivi izazov, koji je osmislio i sproveo britanski servis Online doctor, već je izazvao mnogo polemike kada je u pitanju bila ženska slika. Ovog puta su otišli korak dalje, i rešili da vide kako se menjaju standardi lepote i savršenstva kada je muško telo u pitanju.dom nerealnih očekivanja i od muškaraca i od žena

Buckasti fotograf je hrabro stao pred objektiv fotoaparata, a kada su stigli rezultati sređivanja,verovatno je i on sam ostao u čudu.

Jedanaest žena i osam muškaraca iz 19 zemalja radilo je na sređivanju fotografija, a rezultati su pokazali da nerealne standarde i očekivanja ne treba vezivati samo za ženski pol.

Neka istraživanja čak pokazuju da poslednjih godina muškarciosećaju podjednak, ako ne i jači pritisak da budu snažni i vitalni nego žene, a za sve ponovo možemo da se zahvalimo standardima koje propagiraju neki mediji i poznate ličnosti.

savrseno-musko-telo-1

Kao i prošli put, bilo je onih grafičkih dizajnera koji su rešili da nema potrebe da se slika mnogo dorađuje. Tako su Španci hrabrog fotografa samo malo stanjili u predelu stomaka, dok je u Indoneziji nabacio malo boje i istaknut struk. Momci sa kojim viškom kilograma ne bi tebalo ni da pokušavaju da smuvaju nešto u Velikoj Britaniji ili na Filipinima, barem ako je verovati ovim montažama.

Zanimljivo je da je samo u Bangladešu model dobio novi donji veš, i to satenski model sa kariranim dezenom. Jer, ništa ne viršti “seksi” poput jeftinih šljaštećih gaća.

Cilj ovog zanimljivog eksperimenta je da se pokrene prava revolucija povodom nerealnih očekivanja i od muškaraca i od žena.

Grafičkim dizajnerima širom sveta date su minimalne instrukcije, kako bi rezultati bili što realniji. A rezultati su, kažu ljudi koji stoje iza istraživanja, naterali sve da zinu u čudu. Jer, u nekim slučajevima (kao, naprimer, Južna Afrika) teško je poverovati da je u pitanju ista slika.

savrseno-musko-telo-3
Foto: onlinedoctor.superdrug.com/NYPhotoNY

Hrvati su modela samo suzili, ali mu nisu dodavali nerealne mišiće. Oni su se takođe potrudili i oko lica, koje je znatno uže i privlačnije. Makedonci su, s druge strane, rešili da nabace malo tena, dodaju mišiće i, iz nekog razloga, promene položaj ruku modela. Oni su jedini kojima je to palo na pamet.

Ali, niko nije uspeo da pobedi grafičkog dizajnera iz Srbije, koji je dodao… Pa, recimo zanimljiv detalj.

U Srbiji ne morate da budete slim, ne trebaju vam mišići, a ni ulickana kosica da biste bili seksi. Ne treba vam čak ni neki seksi veš, ni posebna poza – ali zato morate da budete pomalo crveni u licu i da imate veliku tetovažu na bicepsu!

Izvor:Telegraf.rs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =