Pucaćete od energije: par kašika ovog lijeka liječe anemiju i štite od virusa

admin
3 Min Read

Sigurno ste već čuli za anemiju, stanje u kojem tijelo nema dovoljno zdravih crvenih krvnih stanica ili hemoglobina. Anemija može biti uzrokovana nedostatkom željeza, vitamina B12 ili folne kiseline u prehrani, trudnoćom ili kroničnim krvarenjem. Simptomi anemije uključuju slabost, umor, blijedost, glavobolju, vrtoglavicu, brzo otkucaje srca i udisanje teškoće.

No postoji jedan prirodni lijek koji može pomoći u liječenju anemije i štiti tijelo od virusa – par kašika jednostavno prekrasnog lijeka zvanog “Pucaćete od energije”. Ovaj lijek se temelji na staroj tradicionalnoj medicini i sadrži snažne biljke poput ginsenga, žutog korijena i eleutherococcusa, koje su poznate po tome što povećavaju razinu energije i poboljšavaju imunitet.

Ginseng je poznat po svojim ljekovitim svojstvima već stoljećima, a istraživanja su pokazala da pomaže u liječenju anemije i povećanju razine energije. Žuti korijen, također poznat kao curcumin, ima protuupalna svojstva i može pomoći u liječenju anemije uzrokovane upalom u tijelu. Eleutherococcus je adaptogen koji pomaže tijelu da se prilagodi stresu i poboljšava imunitet.

Pucaćete od energije se preporučuje za osobe koje pate od anemije, ali i za one koji žele povećati razinu energije i jačati imunitet. Može se konzumirati u obliku čaja ili se dodati u hranu i napitke. Međutim, treba imati na umu da ovaj lijek nije zamjena za liječenje lijekovima i preporučuje se da se prvo posavjetujete s liječnikom prije nego što ga počnete koristiti.

Ukratko, ako želite poboljšati svoje zdravlje i povećati razinu energije, probajte par kašika lijeka Pucaćete od energije.

Iako su biljke koje se koriste u lijeku Pucaćete od energije obično dobro podnošljive i imaju manje nuspojava u odnosu na kemijski sintetizirane lijekove, postoje neke moguće nuspojave koje treba imati na umu.

Ginseng može izazvati nuspojave poput glavobolje, vrtoglavice, ubrzanog otkucaja srca, razdražljivosti i poremećaja spavanja kod nekih ljudi. Žuti korijen može izazvati gastrointestinalne nuspojave kod nekih ljudi, kao što su proljev, mučnina i povraćanje. Eleutherococcus može izazvati nuspojave poput glavobolje, vrtoglavice, nesanice, osipa i crvenila kože kod nekih ljudi.

Budući da se ovaj lijek temelji na biljkama, također postoji mogućnost da može doći do interakcija s lijekovima koje osoba već uzima. Stoga je vrlo važno da se prije uporabe lijeka Pucaćete od energije posavjetujete sa svojim liječnikom ili ljekarnikom o mogućim interakcijama i nuspojavama.

Izvor: infogriz.com

Share this Article